رفتن به بالا
  • شنبه - ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
  • کد خبر : ۲۹۹۶۷
  • چاپ خبر : بزرگداشت استاد محمد اسماعیلی در فرهنگسرای ارسباران

بزرگداشت استاد محمد اسماعیلی در فرهنگسرای ارسباران

آیین یادمان و نکوداشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی و رونمایی کتاب مهرداد دلنوازی، در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود. به گزارش خبرآوا و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران؛ آیین یادمان و نکودشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی و رونمایی از کتاب‌های «گفتم‌گفتا» و «ردیف آوازی و تصنیف‌های قدیمی به‌روایت استاد عبداله دوامی برای […]

آیین یادمان و نکوداشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی و رونمایی کتاب مهرداد دلنوازی، در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآوا و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران؛ آیین یادمان و نکودشت هنرمند فقید استاد محمد اسماعیلی و رونمایی از کتاب‌های «گفتم‌گفتا» و «ردیف آوازی و تصنیف‌های قدیمی به‌روایت استاد عبداله دوامی برای سازهای مضرابی» اثر مهرداد دلنوازی، شنبه ۱۵ شهریور ماه ساعت ۱۸ با حضور بزرگان و چهره‌های موسیقی و جمعی از شاگردان این هنرمند شاخص موسیقی ایران با همکاری موسسه‌ فرهنگی هنری افتخار آفاق در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

اجرای موسیقی در چند بخش شامل قطعاتی به یاد استاد فرامرز پایور و استاد محمد اسماعیلی توسط محمد میرزاخانی (تنبک) و نیما رحمتی‌زاده (سنتور)، دونوازی قطعاتی از کتاب ردیف آوازی توسط وحید طهرانی‌آزاد (سنتور) و بهزاد حاجی‌حسینی (تنبک) و اجرای قطعه‌ گفتم‌ گفتا توسط گروه تنبک و ارکستر اجرا خواهد شد.

گروه تنبک متشکل از محمد میرزاخانی (سرپرست)، سپهر صالح‌پور، فریماه زمان‌وند، سارا سلطانی، بهاره صلواتچی، فرشته معینی، غزل حسینی، کیانا توانا و اعضای ارکستر شامل: لعیا طبیبی، آریا لطیف‌پور، نیما رحمتی‌زاده، امیر کریمی و محمدپارسا خان‌گلدی هستند.

محمد اسماعیلی ۴ شهریور سال ۱۳۱۳ در تهران متولد شد. او در سال ۱۳۳۰ توسط دایی‌های خویش مرتضی و مصطفی گرگین زاده به حسین تهرانی معرفی شد و در سال ۱۳۳۷ در گروه‌های موسیقی وزارت فرهنگ و هنر مشغول به کار شد.

از سال ۱۳۴۳ در هنرستان موسیقی ملی مشغول تدریس شد و در سال ۱۳۴۵ سرپرستی گروه تنبک وزارت فرهنگ و هنر آن زمان را عهده‌دار شد. در سال ۱۳۴۳ به سمت هنرآموز تنبک در هنرستان موسیقی ملی به جانشینی استاد خود آموزش تنبک را عهده‌دار شد.

در دهه ۱۳۶۰ به سرپرستی فرامرز پایور (سنتور) و همراهی جلیل شهناز (تار)، علی اصغر بهاری (کمانچه) و محمد موسوی (نی)، گروه اساتید را تشکیل دادند و کنسرت‌هایی با محمدرضا شجریان و شهرام ناظری اجرا کردند.

او به دلیل خدمات و سابقه و کارهای فراوانی که در زمینه تنبک و تنبک نوازی انجام داد مدرک درجه یک هنری را از وزارت ارشاد دریافت کرد.

این هنرمند برجسته موسیقی، ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ بر اثر کهولت سن دار فانی را وداع گفت.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه