رفتن به بالا
  • پنجشنبه - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۹
  • کد خبر : ۲۸۸۵۳
  • چاپ خبر : وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادروز داود گنجه ای

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادروز داود گنجه ای

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادور داود گنجه ای هنرمند پیشکسوت موسیقی ایرانی وی را یکی از معلمان اخلاق مدار موسیقی کلاسیک ایرانی توصیف کرد. به نقل از مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادروز داوود گنجه‌ای موسیقی‌دان پیشکسوت کشورمان ضمن […]

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادور داود گنجه ای هنرمند پیشکسوت موسیقی ایرانی وی را یکی از معلمان اخلاق مدار موسیقی کلاسیک ایرانی توصیف کرد.

به نقل از مرکز روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت زادروز داوود گنجه‌ای موسیقی‌دان پیشکسوت کشورمان ضمن تبریک سالروز تولد این هنرمند پیامی را منتشر کرد.

در متن پیام سیدعباس صالحی آمده است:

«زادروز استاد فرهیخته، دکتر داوود گنجه‌ای، فرصتی است مغتنم برای ادای احترام به یکی از چهره‌های برجسته موسیقی ایرانی که عمر پربار خویش را وقف اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین کرده است.

نقش ممتاز ایشان در پاسداشت موسیقی اصیل ایرانی، تربیت نسل‌هایی از هنرمندان متعهد و حضور مؤثر در نهادهای علمی و هنری، نشان از پیوند استوار هنر، اخلاق و دانایی در وجود این استاد فرزانه هنر دارد.

استاد گنجه‌ای نه‌ تنها در جایگاه نوازنده‌ای چیره‌دست، بلکه به‌عنوان معلمی اخلاق‌مدار و ژرف‌نگر، میراث‌دار سنت فاخر موسیقی ملی ایران هستند.

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ضمن تبریک این روز خجسته، از سال‌ها تلاش و مجاهدت فرهنگی ایشان صمیمانه قدردانی کرده و استمرار سلامت، عزت و برکت حضورشان را از درگاه ایزد منان آرزو می‌کند.»

منبع: مهر

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه