رفتن به بالا
  • سه شنبه - ۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
  • کد خبر : ۲۶۴۰۶
  • چاپ خبر : آهنگ «آموزگار» به نیمه نهایی جشنواره موسیقی آمریکا رسید

آهنگ «آموزگار» به نیمه نهایی جشنواره موسیقی آمریکا رسید

آهنگ «آموزگار» از آلبوم موسیقی «هاجستم و واجستم» با آهنگ‌سازی آیدین کاظمی‌زاد به مرحله نیمه‌نهایی بیست و نهمین جشنواره موسیقی آمریکایی راه پیدا کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، آلبوم صوتی «هاجستم و واجستم» با رویکردی خلاقانه و استانداردهای جهانی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و […]

آهنگ «آموزگار» از آلبوم موسیقی «هاجستم و واجستم» با آهنگ‌سازی آیدین کاظمی‌زاد به مرحله نیمه‌نهایی بیست و نهمین جشنواره موسیقی آمریکایی راه پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، آلبوم صوتی «هاجستم و واجستم» با رویکردی خلاقانه و استانداردهای جهانی از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید شده است.

سال گذشته نیز آلبوم «هاجستم و واجستم» برای نخستین بار، ۲ جایزه از جشنواره‌های (Global Music Awards) و (Akademia) آمریکا کسب کرد.

اکنون در ادامه این موفقیت‌ها، آهنگ «آموزگار» این آلبوم برای بیست و نهمین جشنواره جهانی Songwriting آمریکا ارسال و موفق شد به مرحله نیمه‌نهایی این جشنواره بین‌المللی راه پیدا کند.

آلبوم موسیقی «هاجستم و واجستم» شامل ۱۲ قطعه موسیقایی با نام‌های «آموزگار»، «باران»، «بازی»، «گنج»، «هاجستم»، «حیوانات»، «کبوتر»، کتاب»، «خانه»، «خدا»، «مداد رنگی»، «سفر» و «صداها» است که برای این جشنواره، تنها آهنگ «آموزگار» ارسال شده بود.

رویا اسدی، صابر جعفری، فریبا اسدی و گوینده خردسال سارینا کاظمی‌زاد خوانش این آهنگ را بر عهده دارند.

آلبوم «هاجستم و واجستم» تلفیقی از آلات موسیقی سنتی ایرانی با مضامین مدرن است که به طور یک‌پارچه با سازهای کلاسیک ترکیب شده است.

منبع: مهر

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه