رفتن به بالا
  • جمعه - ۲ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴
  • کد خبر : ۲۳۹۹۹
  • چاپ خبر : «روایت راهیان» به عمود ۵۵۷ رسید

«روایت راهیان» به عمود ۵۵۷ رسید

هشتمین همایش «روایت راهیان» که کار خود را در عمود ۴۳۰ آغاز کرده بود بعد از ۳۰ اجرای متنوع هنرهای نمایشی، سرود و تعزیه برای ادامه اجراهای خود به عمود ۵۵۷ رسید. هشتمین «روایت راهیان» با حضور ۲۰۰ هنرمند هنرهای نمایشی کشور اجراهای ۲ زبانه خود را در مسیر پیاده‌روی زائرین اربعین حسینی آغاز کرد […]

هشتمین همایش «روایت راهیان» که کار خود را در عمود ۴۳۰ آغاز کرده بود بعد از ۳۰ اجرای متنوع هنرهای نمایشی، سرود و تعزیه برای ادامه اجراهای خود به عمود ۵۵۷ رسید.

هشتمین «روایت راهیان» با حضور ۲۰۰ هنرمند هنرهای نمایشی کشور اجراهای ۲ زبانه خود را در مسیر پیاده‌روی زائرین اربعین حسینی آغاز کرد و پس از خدمت به زَوار عمود ۴۳۰ حالا برای ادای نذورات فرهنگی خود به عمود ۵۵۷ عزیمت کرد.

کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری انقلاب اسلامی که خود نیز هرساله این کاروان را همراهی می‌کند در مورد برنامه‌های هشتمین تجربه «روایت راهیان» گفت: امسال نیز همانند هفت سال گذشته توفیق فراهم‌سازی شرایط حضور هنرمندان علاقه‌مند به شرکت در این نذر فرهنگی را داشتیم و توانستیم ۹ گروه گوناگون هنری در رشته هنرهای نمایشی را به کربلای معلی بیاوریم. امسال با چهار گروه تعزیه، ۲ گروه نمایش خیابانی، یک گروه نمایش عروسکی، یگ گروه سرود و یک گروه سنج و دمام میزبان زائرین اربعین حسینی هستیم. در این مسیر گروه‌ تعزیه «شریفه بنت الامام الحسن (ع)» به سرپرستی و کارگردانی سید حسن موسوی خلفی، گروه تعزیه «هیأت محبین اهل بیت» به سرپرستی و کارگردانی حسن سواری، گروه تعزیه «قمر بنی هاشم» به سرپرستی‌ و کارگردانی ابوالفضل میرزا احمدی و گروه تعزیه «جنت الحسین (ع)» به سرپرستی و کارگردانی محمد صادقی ما را با اجراهای فارسی و عربی خود همراهی می‌کنند. همچنین گروه نمایش خیابانی «الغدیر» به سرپرستی و کارگردانی عبدالحلیم تقلبی با ۲ نمایش عربی و گروه نمایش خیابانی «سایه» به سرپرستی و کارگردانی محمد صادقی با یک نمایش عربی در این همایش بین‌المللی و مردمی حضور دارند.

وی ادامه داد: ما امسال علاوه بر بهره‌مندی از هنرمندان هنرهای نمایشی اجراهای ترکیبی با کمک سرود، مداحی و شعرخوانی را هم داریم که به همین منظور گروه سرود «خدام الزهرا (س)» به سرپرستی جواد ناصری ما را در این کار یاری می‌کنند. یک گروه سنج و دمام هم داریم که به سرپرستی حجت‌اله احمدبیگی همه اجراهای «روایت راهیان» را پشتیبانی می‌کند.

زارعی در ارزیابی خود از هشتمین «روایت راهیان» که تقریبا به نیمه‌های کار خود رسیده است، گفت: طی سه شب گذشته مردم بسیاری از کشورهای گوناگون به تماشای آثار ما نشستند و با آن انس گرفتند. ما در هشتمین همایش بین‌الملی تئاتر مردمی پیاده روی اربعین که آن را «روایت راهیان» می‌نامیم افتخار میزبانی و خدمت‌رسانی فرهنگی و هنری به زائرانی از کشورهایی مثل روسیه، آذربایجان، هند، پاکستان، لبنان، ترکیه، افغانستان، بحرین، قطر ، عمان و کویت بودیم و بازخوردهای خوبی از جانب آنها دریافت کردیم؛ بازخوردهایی که گاهاً دلی بود و در برخی مواقع هنرمندانی میان آنها یافت می‌شد که با نگاهی تخصصی آثار را بررسی و نظراتش را به ما منتقل می‌کرد.

وی در پایان گفت: نهایتا ۲ روز در این عمود توقف و اجرا خواهیم داشت و پس از آن به عمودهای بعدی خواهیم رفت و در نهایت با نمایش‌های «روایت راهیان» میزبان زائرانی که خود را در آستانه روز اربعین به کربلای معلی رسانده‌اند می‌شویم.

هشتمین همایش بین‌الملی تئاتر مردمی پیاده روی اربعین «روایت راهیان» ۲۷ مرداد لغایت ۴ شهریور ۱۴۰۳ در مسیر پیاده‌روی اربعین حسینی از نجف تا کربلا برگزار می‌شود.

منبع: مهر

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه