رفتن به بالا
  • یکشنبه - ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
  • کد خبر : ۲۲۳۷۰
  • چاپ خبر : «تار و تاریخ» میدیا فرج نژاد به سیستان رسید

«تار و تاریخ» میدیا فرج نژاد به سیستان رسید

تازه‌ترین اثر پروژه «تار و تاریخ‌» با عنوان «طرب است در طرب» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد در قلعه رستم سیستان ضبط شده است. به نقل از روابط عمومی پروژه، تابلو موزیکال «طرب است در طرب» اثر دیگری از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازی میدیا فرج‌نژاد است. در این اثر میدیا فرج نژاد نواختنِ […]

تازه‌ترین اثر پروژه «تار و تاریخ‌» با عنوان «طرب است در طرب» به آهنگسازی میدیا فرج نژاد در قلعه رستم سیستان ضبط شده است.

به نقل از روابط عمومی پروژه، تابلو موزیکال «طرب است در طرب» اثر دیگری از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازی میدیا فرج‌نژاد است. در این اثر میدیا فرج نژاد نواختنِ تار و آهنگسازی را برعهده داشته، اقبال ناصر آواز می‌خواند و شعر این اثر از سروده‌های مولانا است. همچنین در این اثر مریم پوروحید نواختن دف را برعهده دارد.

میدیا فرج‌نژاد طراح و آهنگساز پروژه «تار و تاریخ» درباره اثرِ «طرب است در طرب» و سفر به سیستان و قلعه رستم نوشته است: در سیستان، بعد از اینکه از شهر سوخته عبور می‌کنید، چند صدمتر دورتر از جاده اصلی، با یکی از شگفت انگیزترین محوطه‌های تاریخی ایران رو به رو می‌شوید! به جرات می‌توانم بگویم در هیچ کدام از سفرها و در هیچ کجای این سرزمین چنین چیزی را ندیده‌ام!

تقریباً در هر صد متر شاهد بنایی تاریخی خواهید بود. انگار این منطقه به شما اجازه می‌دهد تا خودتان را در دل تاریخ تصور کنید و در مرکز این زیبایی، «قلعه رستم» واقع شده؛ بزرگترین قلعه دوره صفویه! که البته دیرینگی آن دقیقاً مشخص نیست. این منطقه و عظمت آن جنبه افسانه‌ای داشته و انتساب آن به نام آورترین شخصیت سیستان یعنی رستم در شاهنامه است.

در کل پانزده تپه باستانی در این ناحیه وجود دارد که به دلیل نبودن بودجه کافی، مرمت در آن به کندی انجام می‌شود و به دلیل حفاری‌های غیر مجاز بناهای این منطقه سیر فرسایشی را طی می‌کنند.

خوب می‌دانم که مسؤولان میراث فرهنگی سیستان با حداقل‌ها و با کمترین میزان بودجه در حال تلاش هستند تا آثار تاریخی استان را حفظ کنند. اما این به تنهایی کافی نیست و همت بسیار و بودجه قابل توجهی نیاز است که بتوان به این منطقه فوق‌العاده کمک کرد. شاید معرفی بیشتر این منطقه و جذب گردشگر بیشتر بتواند اندکی به این امر کمک کند. در نتیجه پیشنهاد می‌کنم اگر قصد سفر به سیستان را دارید، حتما و حتما از این منطقه بازدید کنید.

«طرب است در طرب» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط تار در استودیو ۵۴ انجام شده است.

کارگردانی، تدوین و تصویر این اثر کاری از مرتضی حاج محمدی است. نشر بین‌المللی این آهنگ هم برعهده موسسه فرهنگی هنری نغمه سازان دلنشین است.

پروژه «تار و تاریخ» حدود ۲ سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بناهای تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تاکنون حدود ۲۰۰ تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشته‌اند.

منبع: مهر

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه