رفتن به بالا
  • دوشنبه - ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
  • کد خبر : ۲۱۸۶۸
  • چاپ خبر : برگزیدگان «موسیقی» جشن حافظ معرفی شدند

برگزیدگان «موسیقی» جشن حافظ معرفی شدند

برگزیدگان بخش موسیقی و تئاتر «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در حضور تعدادی از هنرمندان شناخته شده عرصه تئاتر و موسیقی معرفی شدند. به نقل از روابط عمومی مراسم حافظ، برگزیدگان بخش موسیقی و تئاتر «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در شامگاه روز شنبه نوزدهم اسفند ماه به میزبانی سالن همایش «ضرغام» معرفی شدند. در […]

برگزیدگان بخش موسیقی و تئاتر «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در حضور تعدادی از هنرمندان شناخته شده عرصه تئاتر و موسیقی معرفی شدند.

به نقل از روابط عمومی مراسم حافظ، برگزیدگان بخش موسیقی و تئاتر «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در شامگاه روز شنبه نوزدهم اسفند ماه به میزبانی سالن همایش «ضرغام» معرفی شدند.

در بخش ابتدایی این برنامه که اجرای آن بر عهده نجمه جودکی بود، احسان حاجی‌پور دبیر بخش تئاتر و پوریا افشاری دبیر بخش موسیقی مراسم «تندیس حافظ» گزارشی را از روند برگزاری این بخش ارایه دادند.

امید معلم فرزند مرحوم علی معلم (بنیانگذار مراسم تندیس حافظ) هم در این برنامه گفت: می‌خواهم از هنرمندان و اهالی تئاتر و موسیقی، اهالی فرهنگ این سرزمین تشکر کنم. یک‌بار دیگر نشان دادیم که فرهنگ این سرزمین حذف نشدنی است. خوشحالم کسانی هستند که به فرهنگ و هنر این سرزمین اهمیت می‌دهند.

بعد از صحبت‌های امید معلم بود که لوح زرین ستاد برگزاری جشن حافظ به حمیدرضا نعیمی کارگردان و بازیگر شناخته عرصه تئاتر اهدا شد.

وی بعد از دریافت این تندیس گفت: من تئاتر را فقط دوست ندارم، یگانه نمی‌دانم، من تئاتر را نفس می‌کشم… از تئاتر بیش از آن که باید و شاید سپاسگزارم.

قدردانی از محمد چرم‌شیر نویسنده و مدرس تئاتر و حسین خواجه امیری (ایرج) خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی بخش دیگری از این برنامه را تشکیل می‌داد.

حسین خواجه امیری بعداز دریافت لوح خود که با همراهی سالار عقیلی انجام شد، گفت: سن من از خوانندگی گذشته. من ۹۴ساله هستم اما صدایم هنوز سرجایش است.

 

براساس این گزارش فهرست کامل برندگان تندیس حافظ دومین دوره مراسم «تئاتر» و «موسیقی» علی معلم به ترتیب زیر اعلام شد؛

* بخش موسیقی

– بهترین آهنگساز موسیقی ایرانی – تلفیقی: آرمان گرشاسبی و اشکان آبرون برای قطعه «بنشین تماشایت کنم» و علی قمصری برای قطعه «بیدار شو» با صدای همایون شجریان.

– بهترین تنظیم کننده موسیقی ایرانی – تلفیقی: حسام ناصری برای قطعه «در زلف تو آویزم» با صدای علیرضا قربانی.

– بهترین قطعه موسیقی ایرانی – تلفیقی: علیرضا قربانی برای قطعه «زلف تو».

– بهترین رهبر ارکستر یا سرپرست موسیقی تلفیقی: آرش گوران برای ارکستر همایون شجریان.

– بهترین خواننده موسیقی ایرانی – تلفیقی: همایون شجریان.

– بهترین ترانه: حسین غیاثی برای قطعه «مرا ببخش» با صدای علیرضا قربانی.

– بهترین آهنگساز موسیقی پاپ: گرشا رضایی و هادی زینتی برای قطعه «عکس تو».

– بهترین تنظیم کننده موسیقی پاپ: امیر بهادر دهقان برای قطعه «پاقدم» با صدای علیرضا طلیسچی.

– بهترین قطعه موسیقی پاپ: علیرضا طلیسچی برای قطعه «پاقدم» و گرشا رضایی برای قطعه «تو».

– بهترین اجرای زنده گروه موسیقی پاپ: حامد برادران، گروه بهنام بانی.

– بهترین خواننده پاپ: مجید رضوی و بهنام بانی.

– بهترین سرپرست اجرای زنده گروه موسیقی پاپ: حامد برادران برای گروه بهنام بانی.

– جایزه ویژه هیات داوران: محمدحسین توتونچیان برای تهیه‌کنندگی کنسرت نمایش «سی‌صد».

– تندیس حافظ افتخاری: تندیس حافظ افتخاری اهدا می‌شود به محسن چاوشی به پاس خلق آثار درخشانش در سال گذشته و همچنین فعالیت موثر اجتماعی در زمینه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد / بابک جهانبخش برای استمرار در تولید / بهمن بابازاده، فعال رسانه و منتقد و روزنامه‌نگار در عرصه موسیقی.

– تقدیر: محسن شریفیان به پاس معرفی موسیقی فولکلوریک ایرانی در سطح بین الملل / محمد حاتم و مجتبی حاتم‌پور به پاس حضور در عرصه تهیه‌کنندگی و اجرای صحنه‌ای / سعید شهروز برای یک عمر فعالیت هنری و تولید آثار خاطره انگیز.

منبع: ایلنا

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه