رفتن به بالا
  • شنبه - 16 بهمن 1400 - 12:19
  • کد خبر : ۱۰۳۹۸
  • چاپ خبر : بزرگداشت ۳ هنرمند در جشنواره موسیقی فجر

بزرگداشت ۳ هنرمند در جشنواره موسیقی فجر

بزرگداشت سه هنرمند موسیقی در سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر برگزار می‌شود. به گزارش خبرآوا و به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، بزرگداشت مرتضی اعیان نوازنده و مدرس تنبک، آذرنوش صدرسالک نوازنده و مدرس هارپ و فرج علیپور نوازنده کمانچه و از چهره‌های سرشناس موسیقی لرستان در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر برگزار می‌شود. مرتضی اعیان از سردمداران جریان اصیل تنبک […]

بزرگداشت سه هنرمند موسیقی در سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرآوا و به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره موسیقی فجر، بزرگداشت مرتضی اعیان نوازنده و مدرس تنبک، آذرنوش صدرسالک نوازنده و مدرس هارپ و فرج علیپور نوازنده کمانچه و از چهره‌های سرشناس موسیقی لرستان در اختتامیه جشنواره موسیقی فجر برگزار می‌شود.

مرتضی اعیان از سردمداران جریان اصیل تنبک نوازی در تاریخ موسیقی معاصر است. او متولد ۱۳۲۵ و از هنرمندان صاحب سبک و تاثیرگزار در مرکز حفظ و اشاعه موسیقی است. نوازندگی اعیان در اواخر دهه شصت همراه با استادان موسیقی ایران در کنسرت های سه گانه «پیام نسیم»، «دل مجنون» و «سروچمان» و همچنین اجرا با گروه دستان به عنوان هسته اولیه گروه، درخشان‌ترین برگ‌های کارنامه هنری ایشان است. در سال های اخیر تالیف کتاب تنبک از ایشان به تصحیح اشکالات آموزشی این ساز کمک شایانی کرده است.

آذرنوش صدرسالک دارای مدرک درجه یک هنری، نوازنده و مدرس ساز هارپ، متولد ۱۳۳۴ و دانش آموخته هنرستان عالی موسیقی است. آذرنوش صدرسالک همسر مجید انتظامی با سابقه بیش از ۳۵ سال نوازندگی هارپ در ارکستر سمفونیک تهران است. او علاوه بر آموزش هارپ و آهنگسازی، مدیر هنرستان موسیقی دختران نیز بوده است.

فرج علیپور متولد ۱۳۳۷ هنرمند اهل خطه لرستان از چهره‌های بسیار محبوب در حوزه موسیقی نواحی است. او را امانت دار سبک بزرگان موسیقی لرستان مانند علیرضا حسین خوانی و پیرولی کریمی می‌دانند. اجرای موسیقی اصیل و ریتیمیک لرستان در کنسرت های بی شمار داخلی و خارجی و انتشار ده‌ها آلبوم موسیقی نواحی مانند: دالکه، شادیانه و تال تنها بخشی از کارنامه هنری ایشان است.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر همزمان و در گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در بهمن ماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست های پژوهشی برنامه های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

اخبار مرتبط


ارسال دیدگاه